Minivolejbal v barvách – oficiální stránky českého minivolejbalu


První turnaj v barevném minivolejbale - Dvůr Králové  •  6. říjen 2013

Dne 20. 7. 2013 se uskutečnil turnaj v barevném minivolejbale. Přes 30 dětí, které přišly do areálu ZŠ Strž, se mohlo poprvé seznamovat s barevným minivolejbalem pod záštitou volejbalového klubu VK Tambor Dvůr Králové nad Labem.

Pro děti byly připraveny 3 kurty na trávě poblíž antukových hřišť, a tak zápolení v minivolejbale vytvářelo hezký nádech současně probíhajícímu klání v turnaji smíšených družstev a přátelskému zápasu mezi VK Tambor Dvůr Králové n. L. a TJ Zikuda Turnov.

Barevný minivolejbal byl rozdělený na dvě kategorie – 6-8let a 9-10 let. Během jednotlivých zápasů začínající volejbalisté mohli využít trampolínu, bazének, koloběžky, ale ze všeho největší radost měli z malování na obličej.

Turnaj skončil vyhlášením vítězů, předáním medailí a věříme, že i hezkých cen.

Historicky První turnaj v barevném minivolejbale je úspěšně za námi, těšíme se na další, který se bude konat poslední prázdninový den 1. 9. 2013 v Penzionu Za Vodou.

Na závěr chci ještě poděkovat všem lidem, kteří přišli a pomáhali nám s organizací a řízením turnaje, … byli jste skvělí. Věřím, že příznivci volejbalu budou potěšeni, že od nového školního roku bude barevný volejbal zařazen do programu tělocviku na královédvorských školách (zeptejte se svých učitelů). Zajišťovat školení a organizaci bude.

Zpracovali: Mgr. Radan Černý a Mgr. Miroslav Přichystal

Vložil: Jakub Lejsek – koordinátor minivolejbalu ČVS

Fotogalerie

OBRÁZEK: obrázek jpg OBRÁZEK: obrázek jpg OBRÁZEK: obrázek jpg OBRÁZEK: obrázek jpg OBRÁZEK: obrázek jpg OBRÁZEK: obrázek jpg

Diskuse

Zatím nikdo do diskuse nepřispěl – buďte první.

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen. Pokud nejste ješte registrovaní, zaregistrujte se.

Zpět

Uživatel

Nevím heslo | Registrace

ČVS logo

Kalendář turnajů

Říjen 2022

Po Út St Čt So Ne
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            
< předešlý měsíc další měsíc >

Metodika: Hodiny pohybu navíc

BANNER: pohledniceonline.cz


Hlavní navigace:
LOGO: Uniqa LOGO: Nadace ČEZ LOGO: Minivolejbal LOGO: Český volejbal LOGO: Gala LOGO: ČEPS LOGO: Národní Sportovní Agentura