Minivolejbal v barvách – oficiální stránky českého minivolejbalu


Benátky nad Jizerou - výsledky  •  13. listopad 2010

Prvního podniku SMT se zúčastnilo všech 20 přihlášených týmů a turnaj proběhl k všeobecné spokojenosti v krásném prostředí nové haly v Benátkách n/Jiz. Nasazení bylo do lig bylo provedeno dle požadavků trenérů, kteří dle výkonnosti svých svěřenců zvolili nasazení do 1. resp. 2. ligy. První liga už hrála trojkový minivolejbal bez chytání míče, mladší hráči a hráčky ve 2. lize si mohli ještě vypomoci chycením prvního míče po přeletu sítě.

Všechna družstva Sokola Mn.Hradiště byla nasazena do 1. ligy, protože nikdo z ostatních účastníků neprojevil zájem o desáté volné místo. Proto i dívčí tým D, který jsme plánovali původně do 2. ligy musel hrát bez chytání. Holky se s tím popraly statečně a ačkoli skončily desáté a sestupují do 2. ligy, tak si zkusily volejbal a věřím že se ještě v tomto ročníku SMT do elitní skupiny vrátí. Tým ve složení Denisa Kováčová, Vendulka Mařasová, Lucka Tvrzníková a Adéla Studničná uhrál set na Benátky A i Pečky B a sestupuje jen díky horšímu skóre.

Jediným naším mírným zklamáním byl výkon a umístění B týmu ve složení Aleš Konejl, Honza Hyka a David Abrahám, který skončil v základní B skupině „až“ na 4.místě a nepostoupil tak do finálové skupiny. Kluci se budou muset příště více koncentrovat na hru místo vymýšlení lumpáren a dát do boje energii, kterou zbytečně vydali lítáním po tribuně. J Na jejich úkor ale do finálové skupiny postoupil jiný náš tým a to C ve složení Lenka Chalupová, Jakub Eichler a Tadeáš Kysela. Ti se naopak lepšili zápas od zápasu a nakonec byli jediným týmem, který ve finálové skupině dokázal vzít set vítěznému družstvu v turnaji. Tím bylo naše A družstvo ve složení bratři Kováčové a Milan Ponocný, kteří přehráli všechny soupeře přesnější hrou, lepším pohybem a když se tolik nedařilo tak velkou bojovností. Takže pochvala a kluci makejte dál.

Soubory ke stažení

Fotogalerie

OBRÁZEK: obrázek jpg OBRÁZEK: obrázek jpg OBRÁZEK: obrázek jpg OBRÁZEK: obrázek jpg

Zpět

Uživatel

Nevím heslo | Registrace

ČVS logo

Kalendář turnajů

Srpen 2022

Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        
< předešlý měsíc další měsíc >

Metodika: Hodiny pohybu navíc

BANNER: pohledniceonline.cz


Hlavní navigace:
LOGO: Uniqa LOGO: Nadace ČEZ LOGO: Minivolejbal LOGO: Český volejbal LOGO: Gala LOGO: ČEPS LOGO: Národní Sportovní Agentura