Minivolejbal v barvách – oficiální stránky českého minivolejbalu


Kralupy n. Vltavou - výsledky  •  4. prosinec 2010

Druhý a pro letošní rok poslední turnaj Supermini Tour pořádal oddíl Kaučuk Kralupy n/Vlt ve školních tělocvičnách ZŠ v neděli 5.12.2010. Pořadatelé se velmi snažili a turnaj se stejně jako před několika týdny v Benátkách vydařil. Prostory školních tělocvičen nebyly sice tak moderní jako hala v Benátkách a byly i chladnější i když domácí zařídili přídavné vytápění, ale bylo kompenzováno doprovodným programem, kdy malíř dětem vyzdobil obličeje a ceny při vlastním vyhlášení výsledků předal sám Mikuláš s andělem a čertem.

Průběh turnaje byl opět kvalitně připraven a zorganizován, takže zápasy na sebe navazovaly a podařilo se dodržet časový harmonogram. Zápasy byly opět rozehrány v pětičlenných skupinách z nichž lépe umístěné týmy postoupili do finále a hůře pak do útěchy. Turnaje se opět zúčastnil plný počet dvaceti týmů ze všech pěti zúčastněných oddílů. Co se týká vlastních výsledků, došlo i vzhledem k obměnám týmů způsobenými nemocemi k mírným přesunům v tabulce. První místo v celkovém pořadí sice uhájil první tým Sokola Mn.Hradiště, ale v turnaji ztratil dvakrát set, a to jak s druhým týmem VK Benátky A, tak i s Spartakem Pečky A, před který se ale vklínila dvě družstva Autoškody Ml.Boleslav. Z první ligy sestupuje Autoškoda MB C a naopak postupuje A tým Kaučuku Kralupy.

Výsledky ostatních týmů Sokola Mnichovo Hradiště byly tentokrát mírně za očekáváním. B družstvo v sestavě Abrahám, Hyka a Mařasová bylo složeno na poslední chvíli a z důvodu nemoci Aleše Konejla tentokrát chyběla větší bojovnost a družstvo se celý turnaj spíš sehrávalo. Záchranu v první lize přinesl až zlepšený výkon v posledním utkání, kdy béčko dokázalo porazit Autoškodu C a díky lepšímu vzájemnému zápasu si udrželo i pro domácí turnaj prvoligovou příslušnost. C družstvo v sestave Eichler, Chalupová a Kysela nepodalo ve většině zápasů tak dobrý výkon jako v minulém kole a skončilo také v skupině útěchy s jednou remízou a jednou výhrou na celkovém osmém místě. D družstvo bylo přestavěno od základů, protože chyběla kromě Vendulky Mařasové, která nastoupila za B tým, také Adéla Studničná, takže do základní sestavy nastoupila k Lucii Tvrzníkové a Denise Kováčové nová mladší hráčka Karolína Javůrková, D tým se snažil a vysledkem bylo třetí místo ve druhé lize, což lze označit za úspěch. Celkové vítězství v turnaji A družstva ve složení bratři Kováčové a Milan Ponocný pak samozřejmě je rovněž úspěchem i když kluci nebyli zdaleka tak suverenní jako na minulém turnaji a hlavně Benátky vykazovali dobrou práci a zlepšení každým zápasem, jak děvčatům přibývaly zkušenosti. Naši kluci hráli maličko riskantně a snažili se hrát volejbal se vším všudy, tedy i útokem smečí, které však často končily zatím v autu nebo v síti. Za ztracené sety ale mohla asi ztráta koncentace ve druhých setech po jasně vyhraných prvních sadách.

Série Supermini Tour bude pokračovat dalším turnajem v neděli 30.1.2010 v Mnichově Hradišti.

Fotogalerie

OBRÁZEK: obrázek jpg OBRÁZEK: obrázek jpg OBRÁZEK: obrázek jpg OBRÁZEK: obrázek jpg

Zpět

Uživatel

Nevím heslo | Registrace

ČVS logo

Kalendář turnajů

Duben 2022

Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  
< předešlý měsíc další měsíc >

Metodika: Hodiny pohybu navíc

BANNER: pohledniceonline.cz


Hlavní navigace:
LOGO: Uniqa LOGO: Nadace ČEZ LOGO: Minivolejbal LOGO: Český volejbal LOGO: Gala LOGO: ČEPS LOGO: Národní Sportovní Agentura