Minivolejbal v barvách – oficiální stránky českého minivolejbalu


Zimní neděle v barvách  •  15. leden 2014

V neděli 8. 12. 2013 se ve sportovní hale ZŠ Strž sešlo bezmála 60 dětí. Ty se zde rozhodly s ostatními minivolejbalisty změřit síly, dovednosti a mrštnost, jež z větší části získávají na trénincích VK Dvůr Králové nad Labem, ZŠ Podharť a ZŠ Schulzovy sady. Turnaj byl volejbalovým klubem Tambor organizován již po třetí.

Po prvé se na turnaji hrála kategorie tzv. červeného minivolejbalu, v níž hráči směli přehrávat balon pouze vrchním odbitím. S tím si bez větších problémů poradili všichni hráči, a tak na ně mohli být jejich trenéři po zásluze hrdí. V ostatních kategoriích, tedy ve žlutém a oranžovém minivolejbale, se rozpoutal boj o nejlepší umístění i za účasti netrénujících hráčů. Tyto kategorie jsou herně nenáročné a zvládají je jak předškolní, tak i nově příchozí děti. Nutno podotknout, že velkou zásluhu na tom mají také rozhodčí, kteří i v průběhu hry vysvětlují jednotlivé herní činnosti a taktiku.

Během turnaje si všichni zúčastnění mohli krátit čas malováním na plachtu a prověřením svých schopností v doprovodných soutěžích. Kdo si skočil, hodil do dálky, či použil k překonání vzdálenosti rychlé nohy, mohl se dočkat sladké odměny navíc. Předat obličej do rukou šikovné Markéty a Šárky a nechat se „zmalovat“ se stalo již tradiční záležitostí, a tak byly k vidění jak dravé šelmy, tak i pohádkové bytosti.

Po vyhlášení výsledků se všichni pustili do víru tance. Společně s tanečnicemi z Angeles Dance Group, které motivačními pohyby rozhýbaly celou halu, někteří místy předváděli až dech beroucí kreace, jež přilákaly Mikuláše s andělem a čerty. Jejich příchodem a obdarováním všech dětí byl završen den plný zábavy, radosti a pohybu.

Všem, kteří se podíleli na realizaci III. turnaje barevného minivolejbalu, patří velké DÍKY!

Věříme, že se všem zúčastněným turnaj líbil, a budeme rádi, pokud navštívíte další turnaj konaný 5. 4. 2014 ve sportovní hale ZŠ Strž.

autor: Tambor Dvůr Králové

vložil: Jakub Lejsek - koordinátor minivolejbalu ČVS

Fotogalerie

OBRÁZEK: obrázek jpg OBRÁZEK: obrázek jpg OBRÁZEK: obrázek jpg OBRÁZEK: obrázek jpg

Diskuse

Zatím nikdo do diskuse nepřispěl – buďte první.

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen. Pokud nejste ješte registrovaní, zaregistrujte se.

Zpět

Uživatel

Nevím heslo | Registrace

ČVS logo

Kalendář turnajů

Březen 2024

Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
< předešlý měsíc další měsíc >

Metodika: Hodiny pohybu navíc

BANNER: pohledniceonline.cz


Hlavní navigace:
LOGO: Uniqa LOGO: Nadace ČEZ LOGO: Minivolejbal LOGO: Český volejbal LOGO: Gala LOGO: ČEPS LOGO: Národní Sportovní Agentura