Minivolejbal v barvách – oficiální stránky českého minivolejbalu


VI. Hradecký turnaje mládeže  •  8. červenec 2014

Po pěti letech zavítal Hradecký turnaj mládeže z kurtů Sokola Malšovice do nově zrekonstruovaného areálu TJ Slavia. Ve dvou kategoriích (modrá, oranžová) bylo přihlášeno 24 týmů. Turnaj byl rozdělen do dvou částí. Od 11. hodin byly rozehrány základní skupiny. V odpoledních hodinách se družstva srovnala do výkonnostních finálových skupin.

Součástí turnaje byl doprovodný program pro děti. Mladí návštěvníci si mohli vyzkoušet kin-ball, beachvolejbal, házení na koš, překážkovou dráhu a skákací hrad. V odpoledních hodinách zavítali do areálu dobrovolní hasiči se svým vybavením.

Na závěr proběhlo slavnostní vyhlášení za účasti primátora města Hradec Králové MUDr. Zdeňka Finka. Celkovým vítězem oranžové kategorie se staly Plotiště. V modrém minivolejbale dominovaly domácí hráčky TJ Slavia. Každé družstvo obdrželo diplom, cenu a sladkost.

Výsledky a fotografie naleznete v přílohách

Tento turnaj proběhl za podpory:

Statutárního města Hradec Králové

TJ Slavie Hradec Králové

Restaurace Pod Terasami

Hradeckého demokratického klubu

Jakub Lejsek – koordinátor minivolejbalu ČVS

Soubory ke stažení

Fotogalerie

OBRÁZEK: obrázek jpg OBRÁZEK: obrázek jpg OBRÁZEK: obrázek jpg OBRÁZEK: obrázek jpg OBRÁZEK: obrázek jpg OBRÁZEK: obrázek jpg OBRÁZEK: obrázek jpg

Zpět

Uživatel

Nevím heslo | Registrace

ČVS logo

Kalendář turnajů

Březen 2021

Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        
< předešlý měsíc další měsíc >

Metodika: Hodiny pohybu navíc

BANNER: pohledniceonline.cz


Hlavní navigace:
LOGO: Uniqa LOGO: Nadace ČEZ LOGO: Minivolejbal LOGO: Český volejbal LOGO: Gala LOGO: ČEPS LOGO: Národní Sportovní Agentura