Minivolejbal v barvách – oficiální stránky českého minivolejbalu


Turnaj základních škol Novoměstka 2015  •  20. květen 2015

Letošní ročník (čtvrtý) volejbalového Turnaje škol Novoměstka se opět uskutečnil pod záštitou starosty N.Města na naší "domovské" škole ZŠ Krčín. Celkem se snažilo probojovat k medailím 20 týmů ve čtyřech kategoriích. Letos poprvé je tento turnaj dvoudenní, kdy v úterý hráli svá utkání děti z prvního stupně základních škol a středa pak patřila těm druhostupňovým.

Oranžovou kategorii nakonec ovládli hráči ze ZŠ Komenského, kteří obsadili všechny 3 medailové pozice. Skvělý výkon a véééliká GRATULACE !!!

Středeční zápolení 2.stupně již výsledkově dopadlo "rovnoměrněji" a z celkových 7-mi družstev ze 4 škol si pohár odnesla každá škola. 1.místo nakonec vybojovalo družstvo ze ZŠ Černčice. V kategorii "velkého" volejbalu zvítězil porážkou obou domácích Krčínských družstev tým z ZŠ Česká Skalice, i když jedno družstvo zdolal až v dramatickém tiebreakovém závěru.

Fotodokumentaci můžete standardně sledovat na našem facebooku a fotogalerii zonerama.
V přiložených souborech níže jsou pak výsledkové tabulky z obou dnů.

Celkem se turnaje zúčastnilo, podobně jako vloni, více než 70 dětí, tentokrát ze šesti škol. Oproti loňsku nám sice ubylo pár minivolejbalových družstev, ale zdárně se rozjel druhý stupeň ZŠ. Příští rok se uvidí, jestli má opravdu volejbal na školách vzrůstající tendenci.

Děkujeme touto cestou všem kamarádům, kteří nám pomohli turnaj zorganizovat, vedení školy za jejich vstřícnost i zástupcům Města Nové Město nad Metují za jejich pomoc.
A v neposlední řadě i obětavým pedagogům, trenérům a dětem, bez jejichž přítomnosti by turnaj postrádal smysl :-)

autor: Roman Ptáček – hlavní pořadatel

vložil: Jakub Lejsek – koordinátor minivolejbalu ČVS

Soubory ke stažení

Zpět

Uživatel

Nevím heslo | Registrace

ČVS logo

Kalendář turnajů

Květen 2020

Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
< předešlý měsíc další měsíc >

Metodika: Hodiny pohybu navíc

BANNER: pohledniceonline.cz


Hlavní navigace:
LOGO: Uniqa LOGO: Nadace ČEZ LOGO: Minivolejbal LOGO: Český volejbal LOGO: Gala LOGO: ČEPS LOGO: Národní Sportovní Agentura