Minivolejbal v barvách – oficiální stránky českého minivolejbalu


Krajské finále v Jablonci  •  20. duben 2015

V Jablonci se v neděli 19. 04. 2015 uskutečnilo krajské postupové finále v barevném minivolejbalu. Turnaj organizovala TJ Bižuterie Jablonec v krásném prostředí Městské haly v Jablonci nad Nisou. Dopoledne svůj turnaj absolvovaly žlutí a oranžoví, odpoledne se hrály kategorie červených, zelených a modrých. Hrálo se na 12 hřištích, turnaje se zúčastnilo celkem 90 družstev a cca 230 dětí. Turnaj proběhl po organizační stránce víceméně v pohodě. Velkou zásluhu na tom měl Tomáš Hofrichter, který „obsluhoval“ Excelové interaktivní tabulky a tiskl a tiskl. Rádi dáme k dispozici, ne Tomáše, ale tabulky :-). My jsme si je vytvořili sami. Dle mého by je měl mít svaz již dávno pověšené na stránkách, třeba minivolejbalu, aby byly k dispozici pro všechny oddíly, které organizují turnaje. Organizaci, rozlosování, tvoření zápisů, počítání výsledků atd. to hodně ulehčí, ubude nekonečné ruční vypisování.

Děti s vidinou postupu bojovaly naplno, i ambiciózní rodiče ve většině případů respektovali rozhodčí a děti povzbuzovali pozitivně. V poledne proběhlo vyhlášení žlutých a oranžových, odpoledne potom zbývajících kategorií. První tři v kategoriích obdrželi medaile, skleněné trofeje a ceny, ostatní nějakou tu maličkost. Děkuji všem pořadatelům i zúčastněným oddílům a postupující, vždy prvních 7 v kategorii, hurá do Budějic.

autor: Jaroslav Novák – hlavní pořadatel

vložil: Jakub Lejsek – koordinátor minivolejbalu ČVS

Soubory ke stažení

Fotogalerie

OBRÁZEK: obrázek jpg OBRÁZEK: obrázek jpg OBRÁZEK: obrázek jpg

Zpět

Uživatel

Nevím heslo | Registrace

ČVS logo

Kalendář turnajů

Únor 2019

Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28      
< předešlý měsíc další měsíc >

Metodika: Hodiny pohybu navíc

BANNER: pohledniceonline.cz


Hlavní navigace:
LOGO: Uniqa LOGO: Nadace ČEZ LOGO: Minivolejbal LOGO: Český volejbal LOGO: Gala LOGO: ČEPS LOGO: Národní Sportovní Agentura