Minivolejbal v barvách – oficiální stránky českého minivolejbalu


Krajské finále v Barevném minivolejbale – Litvínov  •  9. květen 2014

Rušný volejbalový víkend proběhl v Litvínovské sportovní hale Sportas u koldumu, kde bylo sehráno krajské finále v modifikovaném barevném minivolejbale mládeže, které je speciálně dle barev upraven i pro děti prvních tříd základních škol. V sobotu se utkali nejmenší volejbalisté prvních až třetích tříd. Tohoto finálového kola, které je postupovým pro první desítku pro přebor ČR se zúčastnilo 25 družstev v barvě žluté (1-2 tř.ZŠ) a 24 družstev v barvě oranžové (2-3 tř. ZŠ). Celkem tedy v sobotu zaplnilo halu 150 sportovců a bylo se opravdu na co dívat. Je až neuvěřitelné jak velká bojovná srdíčka se mohou skrývat v tak malých tělíčkách. Na prvním místě ve žluté kategorii skončilo družstvo VK Ervěnice A, druhé družstvo SKV Ústí n/L a bronz si odvezlo družstvo VK Ervěnice B. Na desátem postupovém místě se umístilo družstvo VK Litvínov. V oranžové kategorii si zlato odvezlo družstvo SKV Ústí n/L, stříbro VK Ervěnice a bronz VK Žatec, na postupových místech se umístili Litvínovští také a to na krásném šestém a desátém místě.

V neděli ke svým zápasům nastoupilo 51 družstev (opět 150 dětí) v kategorii červená až modrá (3 až 6 tř.ZŠ). Zde si postup do přeboru ČR vybojovala družstva:

Červená kategorie

1.místo VK ŽatecA,

2. místo VK Litvínov A,

3. místo VK Žatec B,

(4. místo VK Litvínov B) postupové

Zelená kategorie

1. místo VK Děčín,

2. místo VK Žatec,

3. místo VK Litvínov

(5. místo VK Litvínov C) postupové

(6. místo VK Litvínov A) postupové

Modrá kategorie chlapci

1. místo VK Chlumec A

2. místo SKV Ústí n/L

3. místo VK Ervěnice

(4. místo VK Litvínov) postupové

Modrá kategorie dívky

SKP Severky A

VK Děčín A

VK Děčín C

Postupující družstva do přeboru České republiky se utkají u příležitosti kvalifikace Mistrovství Evropy žen 31.5. - 1. 6. 2014 v Plzni.

Závěrem bych velmi rád poděkoval za obří kus práce všem činovníkům volejbalového klubu Litvínov, kteří se podílely na zdárném průběhu tohoto dvoudenního maratonu a přispěli tak k jeho 100% profesionálnímu průběhu. Odtrhnout na dva dny tolik dětí od PC je v dnešní době malý zázrak, a tady se to neuvěřitelně podařilo. Všem se hluboce skláním.

autor: Miroslav Mikolášek - předseda VK Litvínov

vložil: Jakub Lejsek - koordinátor minivolejbalu ČVS

Fotogalerie

OBRÁZEK: fotka OBRÁZEK: fotka OBRÁZEK: fotka

Zpět

Uživatel

Nevím heslo | Registrace

ČVS logo

Kalendář turnajů

Srpen 2019

Po Út St Čt So Ne
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
< předešlý měsíc další měsíc >

Metodika: Hodiny pohybu navíc

BANNER: pohledniceonline.cz


Hlavní navigace:
LOGO: Uniqa LOGO: Nadace ČEZ LOGO: Minivolejbal LOGO: Český volejbal LOGO: Gala LOGO: ČEPS LOGO: Národní Sportovní Agentura