Minivolejbal v barvách – oficiální stránky českého minivolejbalu


Krajské finále Karlovarské ligy  •  4. duben 2015

Ve dnech 14.-15.března se v chodovské sportovní hale uskutečnilo finále Karlovarské ligy barevného minivolejbalu. Tato dlouhodobá soutěž čítala v letošním ročníku celkem 7 kol, která se odehrála v Karlových Varech, Chodově a Sokolově. Ale až krajské finále rozhodlo o tom, která družstva budou v letošním roce reprezentovat náš kraj na oblastním finále v Českých Budějovicích.

Jak je již v Karlovarském kraji zvykem, rozdělilo se finále do víkendových dní tak, že v sobotu proběhlo finále barev žluté a červené, zatímco v neděli oranžové a zelené. Účast byla jako vždy příkladná, celkem se během víkendu představilo v chodovské hale

79 družstev. Díky výborné organizační práci kolektivu chodovských pořadatelů v čele s Marií Kobernovou se finále uskutečnilo bez větších problémů a i když v některých kategoriích viděli diváci na 200 utkání, průběh byl hladký.

Důstojné bylo také závěrečné vyhlášení výsledků. Karlovarský volejbalový svaz věnuje na tuto soutěž díky podpoře nadace ČEZ, která je generálním partnerem minivolejbalu v Karlovarském kraji, nemalé finanční prostředky, díky čemuž všichni zúčastnění hráči obdrželi drobné ceny, těm nejlepším pak předseda KVS Jan Meruna předal medaile a popřál hodně štěstí na oblastním kole v Českých Budějovicích.

Závěrem je třeba poděkovat všem trenérů, hráčům, rodičům a příznivcům volejbalu za spolupráci v sezoně 2014/2015 a již nyní se v Karlovarském kraji těšíme na další ročník Karlovarské ligy barevného minivolejbalu, který odstartuje v září.

autor: Štěpán Javůrek – koordinátor minivolejbalu KV kraje

vložil: Jakub Lejsek – koordinátor minivolejbalu ČVS

Soubory ke stažení

Fotogalerie

OBRÁZEK: obrázek jpg OBRÁZEK: obrázek jpg OBRÁZEK: obrázek jpg OBRÁZEK: obrázek jpg OBRÁZEK: obrázek jpg

Zpět

Uživatel

Nevím heslo | Registrace

ČVS logo

Kalendář turnajů

Říjen 2021

Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
< předešlý měsíc další měsíc >

Metodika: Hodiny pohybu navíc

BANNER: pohledniceonline.cz


Hlavní navigace:
LOGO: Uniqa LOGO: Nadace ČEZ LOGO: Minivolejbal LOGO: Český volejbal LOGO: Gala LOGO: ČEPS LOGO: Národní Sportovní Agentura