Minivolejbal v barvách – oficiální stránky českého minivolejbalu


Již tento pátek startuje VOLEJBALOVÝ SUPERVÍKEND  •  2. září 2015

Již tento pátek v 15 hodin odstartuje zápasem mužské volejbalové reprezentace proti Slovensku VOLEJBALOVÝ SUPERVÍKEND. Ten se uskuteční ve sportovní hale Dukly v severočeském Liberci. Na programu jsou celkem čtyři přátelská utkání, dvě s účastí české volejbalové reprezentace mužů a ve dvou se představí český reprezentační výběr žen. Kromě mužské reprezentace Slovenska se na severu Čech představí i ženský reprezentační výběr Polska. Volejbalový supervíkend vyvrcholí nedělním republikovým finále Minivolejbalu v barvách. Proto neváhejte a dorazte podpořit české reprezentační týmy do Liberce či případně se přijďte podívat na malé talentované volejbalisty do přilehlého sportovního areálu. Jistě to bude výborná podívaná!

Souboj české mužské reprezentace s tradičním rivalem ze Slovenska bude pikantní nejen pro fanoušky, ale i pro několik hráčů, především ve slovenském dresu. V něm se totiž představí řada hráčů, kteří hrají či v minulosti hráli nejvyšší českou soutěž. Jmenovitě bychom mohli vyzdvihnout exkladenského smečaře Františka Ogurčáka, exostravské tahouny Zaťka a Michaloviče či Tomáše Kriška, jednoho z klíčových hráčů Dukly Liberec v loňské sezóně.Česká volejbalová reprezentace žen si pozvala ke dvěma přípravným utkáním tým Polska. Ten patří již několik let k evropské špičce a tak ani naši ženskou reprezentaci nečekají o víkendu nikterak lehká utkání. Zvláštní motivaci navíc jistě budou mít některé české hráčky. Kapitánka Helena Havelková, či smečařka Andrea Kossányiová totiž od nové sezóny budou působit v nejvyšší polské soutěži.

Jak již bylo zmíněno, první utkání čeká českou reprezentaci mužů v pátek od 15 hodin proti Slovensku. Od šesté hodiny večerní pak nastoupí k úvodnímu přátelskému utkání české ženy proti týmu Polska. V sobotu se oba termíny prohodí, tzn. že od 15 hodin nastoupí ženy ke druhému střetnutí s Polkami, od 18 hodin pak zakončí seniorskou reprezentační část Volejbalového supervíkendu utkání mužské reprezentace proti Slovensku.

Neděle se bude nést především ve znamení vyvrcholení republikového finále Minivolejbalu v barvách, které se odehraje v přilehlém okolí liberecké sportovní haly.

Na vrcholový volejbal nejvyšších kvalit i mládežnické republikové finále jste všichni srdečně zváni. Začínáme již tento pátek 4. září od 15 hodin ve sportovní hale VK Dukly Liberec.

ROZPIS UTKÁNÍ:

PÁ 4.9. - 15:00: ČESKÁ REPUBLIKA - SLOVENSKO (muži)

PÁ 4.9. - 18:00: ČESKÁ REPUBLIKA - POLSKO (ženy)

SO 5.9. - 15:00: ČESKÁ REPUBLIKA - POLSKO (ženy)

SO 5.9. - 18:00: ČESKÁ REPUBLIKA - SLOVENSKO (muži)

SO 5.9. + NE 6.9. REPUBLIKOVÉ FINÁLE MINIVOLEJBALU V BARVÁCH

Převzato od ČVS, autor: Mgr. Michal Mezera

Fotogalerie

OBRÁZEK: pozvánka

Zpět

Uživatel

Nevím heslo | Registrace

ČVS logo

Kalendář turnajů

Srpen 2019

Po Út St Čt So Ne
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
< předešlý měsíc další měsíc >

Metodika: Hodiny pohybu navíc

BANNER: pohledniceonline.cz


Hlavní navigace:
LOGO: Uniqa LOGO: Nadace ČEZ LOGO: Minivolejbal LOGO: Český volejbal LOGO: Gala LOGO: ČEPS LOGO: Národní Sportovní Agentura