Minivolejbal v barvách – oficiální stránky českého minivolejbalu


Festival Kvasiny 2015  •  5. květen 2015

Úderem osmé hodiny se opět začal plnit areál malými volejbalisty. Tentokrát byl na pořadu dne barevný mini-volejbal v barvách žlutý, oranžový, červený a modrý a oproti sobotě bylo tedy na kurtech opravdu živo. Počasí se po nočních deštích umoudřilo a tak byl turnaj v 9:20 zahájen.

Do žlutého mini se přihlásilo 18 družstev, která zápasila na 3 hřištích, které nám byly zapůjčeny od tenistů přilehlém areálu, protože jsme se jak již klasicky na náš nevešli. Oranžový mini-volejbal se hrál na 4 hřištích a nastoupilo v něm 23 družstev. Červený mini-volejbal se stal nejpočetnější skupinou a hrál se tak na 8 hřištích. Chytání míčů je zde již zakázáno, takže děti hrály již opravdový volejbal, i když zde nesmějí používat úder "bagrem", což na druhou stranudělá tuto barvičku velmi zajímavou. Modrý minivolejbal je již co se týče hry klasickým volejbalem hraným pouze na menším hřišti v počtu třech hráčů, byl proto rozdělen na dvě skupiny chlapců a dívek. Do kategorie chlapců se přihlásilo 10 týmů a bojovaly ve dvou skupinách na jednom hřišti.

Bohužel nedělní počasí nevydrželo a tak se dohrály pouze základní skupiny.Okolo 13 hodiny totiž začalo pršet již natolik, že turnaj musel být kvůli silnému dešti předčasně ukončen. z dohraných základních skupin se tedy po sečtení vyhraných setů a míčů určili vítězové a všechna zúčastněná družstva dostala věcné ceny. Děti se pak po 14 hodině řádně promočené, unavené, ale spokojené odebraly na cestu domů.

Výsledkovou listinu a fotky naleznete v přílohách.

autor: Pavlína Klárová – VK Auto Škoda Kvasiny

vložil: Jakub Lejsek – koordinátor minivolejbalu ČVS

Soubory ke stažení

Fotogalerie

OBRÁZEK: obrázek jpg OBRÁZEK: obrázek jpg OBRÁZEK: obrázek jpg OBRÁZEK: obrázek jpg OBRÁZEK: obrázek jpg OBRÁZEK: obrázek jpg OBRÁZEK: obrázek jpg OBRÁZEK: obrázek jpg OBRÁZEK: obrázek jpg OBRÁZEK: obrázek jpg

Zpět

Uživatel

Nevím heslo | Registrace

ČVS logo

Kalendář turnajů

Březen 2021

Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        
< předešlý měsíc další měsíc >

Metodika: Hodiny pohybu navíc

BANNER: pohledniceonline.cz


Hlavní navigace:
LOGO: Uniqa LOGO: Nadace ČEZ LOGO: Minivolejbal LOGO: Český volejbal LOGO: Gala LOGO: ČEPS LOGO: Národní Sportovní Agentura