Minivolejbal v barvách – oficiální stránky českého minivolejbalu


DESET SOKOLOVSKÝCH DIAMANTŮ  •  27. červen 2012

Ve sportovní hale ISŠTE Sokolov pod patronací OV ČVS Sokolov, VSK ISŠTE Sokolov a VSK Baník Sokolov ve středu 20.června 2012 v 17 hodin skončila poprvé slavnostně veleúspěšná sezóna barevného minivolejbalu v Sokolově. Vyhlašování a hodnocení sezóny 2011/2012 se ujali společně předseda KV ČVS pan Meruna a zástupce OV ČVS pan Dr.Štěpánek.

Premierové vyhlášení „barevného“ volejbalisty Sokolova sledovali členové třinácti sokolovských tréninkových skupin a společně s nimi jejich rodiče a také sokolovský organizační a trenérský tým BMV. Během slavnostního aktu bylo předáno deset nádherných pohárů, čtyřicetpět medailí a třicet pamětních triček….

Mimořádné poděkování patří celému sokolovskému týmu BMV. Za rok stovky hodin, rodičovské péče, trenérské péče, organizační dokonalosti…. Schmid Pavel, Chochola Jaroslav, Šiman Karel, Osvald Jan, Makarius Peter, Dvořák Vít, Kudrle Jiří, Janus Pavel, Kudrlová Daniela, Belancová Jana, Šimanová Simona, Bešťáková Irena, Správková Marie. Trenérkou roku byla vyhlášena Schmidová Petra. Trenérka Šíňat (mladší žákyně VSK Baník Sokolov a Tygřic VSK Baník Sokolov).

Obrovské poděkování náleží všem ředitelkám a ředitelům sokolovských základních škol za mimořádnou podporu projektu Barevný minivolejbal do škol. Konkrétně ředitelce ZŠ Běžecká a ZŠ B.Němcové Mgr.Hrubé a zástupkyni Mgr.Jelašičové, řediteli ZŠ Pionýrů Mgr.Krejčímu, řediteli ZŠ Švabinského Mgr.Záleskému a řediteli Centrálky Mgr.Kadlecovi.

A co vlastně přinesl školní rok 2011/12? V první řadě si přivezli reprezentanti Sokolova a Karlovarského kraje z oblastního kola v Jablonci n.N (219 družstev a 708 hráčů a hráček), jednu zlatou (VSK ISŠTE Sokolov- Petr Koubek a Michal Fiala), jednu stříbrnou (VSK Baník Sokolov- Tereza Bendová a Veronika Vokáčová) a jednu bronzovovou medaili (BVC Chodov- Bára Klánová a Jana Husáková). V hodnocení měst skončil Sokolov na třetím místě za velkoměsty Prahou a Plzní…Na zářijový Přebor ČR v BMV v Ostravě postoupilo neskutečných 26 družstev (17 ze Sokolova, 6 z Chodova, 2 z Habartova a jedno z Aše). A právě toto je výsledek kvalitní práce 14 trenérů během celé sezony, kdy v Sokolově proběhlo neskutečných 65 turnajů BMV za účasti 2925 dětí , 821 tréninků a dva Tygří volejbalové campy…

10 SOKOLOVSKÝCH DIAMANTŮ

A právě díky těmto nesporným úspěchům sokolovského BMV bylo velice náročné vybrat top desítku Volejbalistů Sokolova. Těsně pod čarou skončili další výjimeční hráči a hráčky jako Králič Adam, Kábrt Antonín, Lenomar Aleš, Ďurkáč Matěj či Šimanová Karolína, Valachovičová Lída, Horvátová Veronika, Boroličová Anežka, Chocholová Bára, Krausová Rachel,…Pomocí anketního hlasování byla vybrána desítka opravdových „volejbalových diamantů“ z 39 „sokolovských hvězdiček“ z celkově 185 dětí, které pravidelně trénují barevný minivolejbal.Mezi desítkou se umístili všichni medailisté z Jablonce (Fiala, Koubek, Bendová a Vokáčová) a dále vítězové turnajů BMV a vítězové měsíčních žebříčků v jednotlivých tréninkových skupinách. Nejvíce zastoupení v desítce měly republikově výjimečné tréninkové skupiny Tygříků (3) z VSK ISŠTE Sokolov a Tygřic (4) z VSK Baník Sokolov.

Dvořák Honzík

VSK ISŠTE Sokolov

Tygříci

Koubek Petr

VSK ISŠTE Sokolov

Tygříci

Fiala Michal

VSK ISŠTE Sokolov

Orlíci

Vokoun Tomáš

VSK ISŠTE Sokolov

Tygříci

Kudrlová Kateřina

VSK Baník Sokolov

Tygřice

Vokáčová Kristýna

VSK Baník Sokolov

Tygřice

Vokáčová Veronika

VSK Baník Sokolov

Tygřice

Bendová Tereza

VSK Baník Sokolov

Tygřice

Bobeničová Nikola

VSK Baník Sokolov

Šíňata

Piskáček Ondřej

VSK ISŠTE Sokolov

žáci

Desítka Volejbalistů Sokolova. Zleva Vokáčová Kristýna, Bendová Tereza, Vokáčová Veronika, Kudrlová Kateřina, Piskáček Ondřej, Vokoun Tomáš, Fiala Michal, Koubek Petr a Dvořák Jan. Vyhlášení se nezúčastnila Nikola Bobeničová (rodinná dovolená).

39 SOKOLOVSKÝCH HVĚZDIČEK

ŠVC- Orli

Hladký Ondřej

Čimera Tomáš

Fiala Michal

ŠVC- Orlíci

Mašková Bára

Vrbová Kačka

Lukášová Sára

ŠVC- Lvi a lvice

Mašková Alice

Štácová Monika

Kábrt Antonín

ŠVC- Lvíčata

Navrátilová B.

Kovardinský K.

Železník Ondřej

ŠVC- Klokani

Bendová T.

Valachovičová L.

Nováčková K.

ŠVC- Klokánci

Králič Adam

Simetová K.

Philips Nathan

Přípravka Baníku

Kudrlová Verča

Trollerová A.

Dalíková Klára

Tygřice- Baník

Kudrlová Káťa

Šimanová Kerol

Vokáčová Týna

5.třída- Baník

Burianová Jana

Pavlíková Lucie

Bečková Anna

Šíňata- Baník

Bobeničová N.

Chocholová Bára

Krausová R.

Tygříci- ISŠTE

Koubek Petr

Dvořák Honzík

Bešťák Jenda

Tygři- ISŠTE

Lenomar Aleš

Vokoun Tomáš

Belanec Jakub

Žáci ISŠTE

Piskáček Ondra

Štefanovič Vojta

Ďurkáč Matěj

A co nás nyní čeká a nemine? Zasloužené prázdninové volno v měsících červnu a červenci. Na konci srpna začínají letní volejbalové campy a od září 2012 volejbalová sezona se vším všudy. Letošní září je mimořádné účastí karlovarských reprezentantů na republikovém finále BMV v Ostravě. PČR v Ostravě proběhne v termínu 15.- 16.9.2012

Soubory ke stažení

Fotogalerie

OBRÁZEK: obrázek jpg OBRÁZEK: obrázek jpg OBRÁZEK: obrázek jpg OBRÁZEK: obrázek jpg OBRÁZEK: obrázek jpg OBRÁZEK: obrázek jpg OBRÁZEK: obrázek jpg OBRÁZEK: obrázek jpg OBRÁZEK: obrázek jpg OBRÁZEK: obrázek jpg OBRÁZEK: obrázek jpg OBRÁZEK: obrázek jpg OBRÁZEK: obrázek jpg

Zpět

Uživatel

Nevím heslo | Registrace

ČVS logo

Kalendář turnajů

Únor 2021

Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
< předešlý měsíc další měsíc >

Metodika: Hodiny pohybu navíc

BANNER: pohledniceonline.cz


Hlavní navigace:
LOGO: Uniqa LOGO: Nadace ČEZ LOGO: Minivolejbal LOGO: Český volejbal LOGO: Gala LOGO: ČEPS LOGO: Národní Sportovní Agentura